Werkgevers


Personeel
Tegenwoordig vinden veel werkgevers het lastig geschikt personeel te vinden om de vacature te vervullen. Talented People Recruitment kan u hierbij helpen. Door een combinatie van een zeer effectief en krachtig netwerk, expertise en een innovatieve manier van zoeken, helpen wij u de juiste kandidaat te vinden. U kunt ons zien als een verlengstuk van uw eigen wervingsactiviteiten en ons inschakelen voor al uw callcenter vacatures. Wij vinden dé geschikte kandidaat voor u. Of het nu gaat om vast of tijdelijk personeel, voor een bepaalde functie of op korte termijn veel mensen: Talented People Recruitment is uw partner in deze.

Onze expertise
Veel personeelsbemiddelingsbureaus zijn actief op een breed scala aan sectoren. Talented People Recruitment is daarentegen gespecialiseerd op één branche: de callcenterbranche. Middels onze kennis en expertise van deze markt, weten wij op zeer effectieve wijze geschikt callcenterpersoneel te werven en selecteren. Onze kwaliteit schuilt in de expertise om snel een goed beeld te vormen van de kandidaat en te selecteren op motivatie, geschiktheid en de mate waarin deze past binnen het gestelde profiel. Daarnaast hechten wij grote waarde aan een langetermijnrelatie, dat zich vertaalt naar een kwalitatieve instroom van nieuw personeel. Tevredenheid staat bij ons centraal: ons werk houdt niet op bij het aanbrengen van nieuw personeel. Pas wanneer de juiste kandidaat gevonden is en beide partijen tevreden zijn, hebben wij onze opdracht vervuld.

Bent u benieuwd wat Talented People Recruitment voor u kan betekenen? Kijk dan op www.tprecruitment.nl, neem contact op via info@tprecruitment.nl of bel 088 - 7 070 300.